You are here

te koop - over te nemen - gevraagd

januari 2023

TE KOOP Chromapuncter Phyto 5 te Turnhout

Prijs = overeen te komen (Nieuwprijs € 5690.00)

Het kleurenlicht-toestel is in goede staat.

GSM: 0479 216620.

 
OVER TE NEMEN

Zéér goed draaiend schoonheidssalon te LEUVEN Je geniet van een volwaardig cliënteel werk verzekerd!!!!

Je wens en voorstellen zijn bespreekbaar.

Met verzorgde groeten Anita

Contact: 0032/479857516

 
Schoonheidssalon over te nemen in Heist op den Berg wegens pensioen vanaf 1 juli 2023.

Mooi ingericht en goede ligging in centrum Schriek. 

Zaak over te nemen via huurcontract. 
Ruimte van 65m2, etalage en verkoopruimte, behandelruimte, professionele zonnebank, toilet, kitchenette, kelderruimte. 

Parkeren mogelijk. Overname klantenbestand, alsook het materiaal zoals behandeltafel, make up stoel, tabouret, manicuretafel, de stock, … 

ideaal voor een snelle en voordelige start. Overnameprijs te bespreken. Heeft u interesse of wenst u meer info 0479 18 69 65.

augustus 2022

VACATURE: Allround schoonheidsspecialist(e)

Pure Lagratcia zoekt voltijds, deeltijds ervaren allround zelfstandige schoonheidsspecialist(e) met salon- en verkoopervaring.

Ben jij een opgeleide schoonheidsspecialist(e), massagetherapeut(e), PMU, coach (eventueel in voedingsleer), voetverzorg(st)er?

Ben jij een gedreven zelfstandige met passie voor huidverzorging, huidverbetering en cosmetica? Klantgericht en commercieel? Ondernemend en leergierig? Gericht op teamresultaat? Professioneel en ijverig?

Dan ben ik op zoek naar jou om mij in Leuven te versterken.

Functie-eisen:

*Aantoonbare salon- en verkoopervaring

*Diepgaande kennis van huidverzorging en cosmetica *Uitstekende communicatieve vaardigheden *Geen 9 tot 5 mentaliteit *Bereid om regelmatig deel te nemen aan trainingen en het verrichten van zelfstudie

Persoonsgebonden competenties:

*Plannen en organiseren

*Creativiteit

*Communiceren

*Verantwoordelijkheid

*Resultaatgerichtheid

*Analyseren

*Digitaal denken

*Diversiteit

*Kritisch denken

*Zelfstandigheid

*Samenwerken

*Flexibiliteit

*Klantgerichtheid

Wij bieden:

*Een uitdagende en afwisselende functie

*Werken in een enthousiast team binnen een groeiend ambitieus bedrijf.

*Werken met mooie professionele topproducten in een toffe omgeving, vlak bij het hart van Leuven *Kansen om jezelf verder te ontwikkelen *Geen investering nodig *Superleuk salon, volledig nieuw ingericht.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV, naar info@beautycenter-lagratcia.be, met vermelding  van vacature allround schoonheidsspecialist(e)

 

 

juni 2022

'Praktijkruimtes te huur vanaf september in nieuwe huisartsenpraktijk in de sportstraat in Gent op wandelafstand van station Gent Sint-Pieters. Verhuur per blokken van 4h (halve dagdelen) in te vullen naar keuze, prijs incl poetsen, wifi, gebruik wachtruimte, keuken,…. Enthousiaste paramedici (psycholoog/therapeut – kinesist/osteopaat – coach – podoloog – medische schoonheidszorgen -…) gezocht met interesse in gezonde levensstijl, schoonheid en preventieve gezondheidszorg die op zoek zijn naar een praktijkruimte om op zelfstandige basis hun beroep uit te oefenen. Meer info lees je hieronder.'

Heb je interesse om een ruimte te huren met mogelijkheid tot multidisciplinaire samenwerking, contacteer me gerust via annaik.van.branteghem@vbvs.be of 0494/73.68.69.

Hopelijk tot snel!!

 

Meer info:

Ik ben Dr. Annaïk Van Branteghem, huisarts met extra expertise in leefstijlgeneeskunde en esthetische niet-chirurgische geneeskunde.                                                         

Vanaf september start ik mijn eigen praktijk in de Sportstraat nummer 40 te Gent, in de stationsbuurt Gent Sint-Pieters. 

Als huisarts tracht ik vol in te zetten op zorgpreventie en probeer ik zoveel als mogelijk de “shift van cure naar care” te maken. Het is wetenschappelijk bewezen dat chronische klachten (hart- en vaatziekten, hormonale problemen, klachten aan het bewegingsstel, mentale problemen, darmklachten etc.) niet enkel en alleen aan te pakken zijn door het toedienen van medicijnen, maar dat minstens zoveel aandacht moet worden besteed aan de aanpak van (ongezonde en vaak jarenlang voortgezette) leefstijlkeuzes en omgevingsfactoren.

Ik zie het als mijn prioriteit nr. 1 om die denkwijze aan te reiken aan mijn patiëntenpopulatie. Naast een curatieve aanpak probeer ik bij mijn patiënten dan ook steeds ook dieper te gaan kijken door hun klachten en problemen bij de oorzaak aan te pakken, en na te gaan hoe en waarom ze zich voordoen. Mensen een gezonde levensstijl aanreiken en hen zo op pad helpen gezonder te worden (en/of te blijven) is mijn doel.

Voortbouwend op mijn visie heb ik me verder bijgeschoold in de sportgeneeskunde en doorliep ik reed enkele cursussen functionele geneeskunde. Zo vulde ik de (rijke en waardevolle) klassieke geneeskunde opleiding aan met een (evidence based) functionele en  integratieve visie op de geneeskunde.

Veder deed ik ook extra opleidingen in de esthetische niet chirurgische geneeskunde omdat schoonheid en natuurlijk verouderen voor mij ook een onderdeel is van algeheel welzijn en past in de preventieve denkwijze.

Om patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen geloof ik in een diepgaande samenwerkingsvorm met andere zorgverleners. Zeker wanneer het gaat om gezondheidsklachten waar aanpassingen leefstijl- en omgevingsfactoren key zijn is een bundeling van de krachten onmisbaar. Graag wil ik me zowel intern (binnen in mijn praktijk heb ik nog 2 praktijkruimten ter beschikking) als buiten de praktijk samenwerken met, en laten bijstaan door zorgverleners en gezondheidsinitiatieven die dezelfde preventieve visie delen.’


oktober 2021

Te koop: pand gebruikt als schoonheidsinstituut + woning met parking. Goed gelegen te Mechelen. 

Meer info: info@malines-group.be


januari 2021

 

TE KOOP :

BABOR MICRODERMABRASIE APPARAAT
Aangekocht 2013, weinig gebruikt,
Prijs op aanvraag : tel. 0498 31 30 23

december 2020

MEISE- schoonheidsinstituut over te nemen.

Goed gelegen en winstgevend schoonheidsinstituut met voldoende parkeergelegenheid op openbaar domein, is op zoek naar een gemotiveerd persoon om de zaak over te nemen in het huidig handelspand.

Het instituut en handelspand zijn voorzien van 2 ingerichte behandelingsruimtes, 1 nog in te richten behandelingsruimte, ingerichte verkoopruimte, toilet, personeelskeukentje en stockageruimte.

De huidige schoonheidsspecialiste is bereid om de startende eigenaar te begeleiden.

De overname betreft een overname van inrichting, materiaal en bestaand trouw cliënteel.

Het instituut werkt samen met de kwaliteitsvolle merken Babor en Akileïne, overname van stock behoort tot de mogelijkheid.

Deze overname geeft zowel een nieuwe als een ervaren schoonheidsspecialiste een mooie kans om een eigen instituut te starten.

Meer informatie kan U bekomen op nummer 0478/34 15 90

 


augustus 2020

Centraal gelegen schoonheidsinstituut te Nevele over te nemen.
Grote winkel met nageltafel, 5 behandelruimtes waarvan 3 met douche.
Gebouw volledig gerenoveerd in 2012.
Instituut volledig ingericht met kwaliteitsvolle materialen in 2012.
Volledige inboedel mee over te nemen inclusief 4 motorische wellnessbanken van Gharieni met bijhorende zadelzitjes en loupelampen;

alle meubilair; alle klein materiaal; professionele wasmachine en droogkast ipso, volledig uitgeruste Vani T spraytan.

Het instituut werkt met de merken Babor, Jean D'Arcel, Gelish, Footlogix en Vani-T

Gebouw kan gekocht of gehuurd worden.

Bij interesse graag een seintje op 0468 17 08 62


 

april 2020

Regio Oostkamp, goed draaiend schoonheidssalon over te nemen met woning.

Onthaalruimte, nagelstudio, cabine zonnebank, 5 behandelruimtes, bureel/kassa, gastentoilet. Parking voor de deur.

Werk voor 2 dames.

Foto’s te zien op Morpho vastgoed Ruddervoorde ref MV6B

The Beauty's

Torhoutsestraat 317

8020 Ruddervoorde

050/27 65 26

niki@thebeautys.be

www.thebeautys.be

 


april 2020

Wij verhuizen eind van dit jaar naar ons vernieuwd pand en zoeken voor uitbreiding een enthousiaste nagelstyliste en gespecialiseerd voetverzorgster/pedicure, beide op zelfstandige basis.

De pedicure kan al starten vanaf juni op maandag heel de dag en avond en donderdagavond.

Voor inlichtingen wie we zijn en hoe we werken kan u al een kijkje nemen op onze website www.elleance.be

Voor verdere inlichtingen kan u contact nemen met Van Camp Karin Tel 0496/288.254

 


november 2019

Schoonheidsinstituut over te nemen in Vlaams-Brabant

Mooi ingericht schoonheidsinstituut met goede ligging is op zoek naar een gemotiveerd en gepassioneerd persoon om de zaak over te nemen via huurcontract.

Het grote voordeel van deze bedrijfsovername is dat je start met een enorme voorsprong, immers al het benodigde materiaal, de stock en zelfs het klantenbestand zit mee in het aanbod! Je moet dus niet meer zelf op zoek gaan naar je klanten, ze komen gewoon naar jou. Van een vliegende start gesproken!

Het Instituut telt 100m2 met 2 behandelingscabines, een verkoopruimte, 1 toilet

Er is  een privéparking voor minimum 4 wagens.

Een professionele website

De overnameprijs bedraagt 20 000€, maar is bespreekbaar.

Heeft u interesse of wenst u meer info dan mag u contact opnemen via 0475 74 00 24

 

 

april 2019

Gezocht: Schoonheidspecialiste die in de loop van 2020 wil meestappen in ons nieuw verhaal te Lokeren.
Het betreft een schoonheidsinstituut boven de zaak (aparte ingang, toilet, aparte behandelruimte, wastafel, voldoende ruimte voor manicure), behandelingen zouden uitgevoerd worden met de kwalitatieve producten van Caudalie. Opleidingen, materiaal, … worden aangeboden door Caudalie.

Interesse? Contacteer ons op 0472/ 50 79 40 of alexia_vanderstichele@hotmail.com

 

augustus 2018

Schoonheidsinstituut over te nemen in Dendermonde.

Mooi, recent ingericht schoonheidsinstituut is op zoek naar een gemotiveerd en gepassioneerd persoon om de zaak over te nemen via huurcontract. 

Kleine toeslag voor de overname van de inboedel is bespreekbaar en kan gespreid worden over een bepaalde termijn.

Het Instituut telt 34m² met 1 cabine, etalage en verkoop ruimte, 1 toilet, massagetafel, manicuretafel en is volledig professioneel ingericht voor een hoofdberoep uit te oefenen.

Ruime parkeermogelijkheid.

Ben je geïnteresseerd in de overname of wens je meer uitleg, dan mag je telefonisch contact opnemen via 0484949202

 

 

januari 2018

Te koop: DENDERHOUTEM Grote handelswoning met duplex app.

Glkvlr: 145m² ingericht als schoonheidssalon, 120m² opberg-, bureel- en garageruimte met sectionaalpoort H 3m x B 3m.
Tuin 110m². Ruimtes ook geschikt voor andere beroepsaktiviteiten.

1° en 2° verdieping: Ruim duplex app. 146m², ZW groot terras 50m².
Kwalitatief afgewerkt met alle voorzieningen, 2 slaapkamers.

Dubbel glas, 2x CV aardgas, aparte tellers elektriciteit en aardgas. EPC: 286 kWh/m².

Meer info op immoweb nr. 7249605 of tel. 0478 65 23 22.

 


oktober 2017

Schoonheidsinstituut over te nemen in Vlaams-Brabant nabij Brussel

Mooi ingericht schoonheidsinstituut met goede ligging is op zoek naar een gemotiveerd en gepassioneerd persoon om de zaak over te nemen.

Het grote voordeel van deze bedrijfsovername is dat je start met een enorme voorsprong, immers al het benodigde materiaal, de stock en zelfs het klantenbestand zit mee in het aanbod! Je moet dus niet meer zelf op zoek gaan naar je klanten, ze komen gewoon naar jou. Van een vliegende start gesproken!

Het Instituut telt 80m2 met 2 behandelingscabines, een douchecabine, een afgesloten wachtruimte, etalage en verkoopruimte, 2 toiletten en 2 kelders (met wasmachine en droogkast) die ruimte bieden voor je stock.

Het instituut ligt op een drukke verbindingsstraat, op wandelafstand van een bushalte (100m) en op 3km van de Ring. Er is eveneens een privéparking voor minimum 3 wagens.

Een professionele website gelinkt aan een online afsprakensysteem, alsook een uitgebreid klantenbestand (ruim 800 klanten) zijn in de prijs begrepen. 

De overnameprijs bedraagt 35.000€, maar is bespreekbaar.

De handelsruimte zelf kan gehuurd of gekocht worden.

Ben je geïnteresseerd in de overname of wens je meer uitleg, dan mag je contact opnemen via schoonheidsinstituut.overname@gmail.com of telefonisch op 0498 87 64 83.


oktober 2017

Institut de  beauté  à Bruxelles  cherche :

* Esthéticienne  indépendant 

* Styliste d'ongles. 

Merci  de contacter gsm. 0488 82 45 02

september 2017

Te koop:  Slimline Alpha Spa Jets 

Wegens stopzetting van de zaak.

De Slimline  (bouwjaar 2008, 35000 euro) is zo goed als nieuw en de vraagprijs is 2000 euro.

meer info: 

Maureen Herregods 

Edingsesteenweg 18/3

9402 MEERBEKE-NINOVE

0474 27 40 85

 

maureen.herregods@telenet.be


september 2017

Wij hebben volgende woning te koop:

Praktisch ingedeelde hoekwoning met schoonheidssalon, 4SLK

Ruime 4- slaapkamerwoning te Brugge (Sint - Pauluswijk te Sint - Pieters) op hoekligging met garage, ZW tuin groot terras. 
Deze eigendom bestaat uit een ruime woonst, schoonheidssalon en vrijstaande garage. 
De woning bevat een inkom, toilet, praktijkruimte, zonovergoten living, ingerichte keuken, droge kelder, 3 slaapkamers, linnenkamer en inrichtbare zolder. 

Het schoonheidssalon (klassieke esthetische verzorgingen en medische pedicure) heeft een zeer goede commerciële ligging met een trouw klantenbestaand. 
Dit huis beidt zowel mogelijkheden voor een gezin als voor de uitoefening van een zelfstandigenpraktijk. Daarnaast heeft het een heel aantrekkelijke ligging vlakbij AZ Sint - Jan, lagere school, station .. én een vlotte bereikbaarheid naar de expresweg. 

Reeds voorzien van dubbele beglazing, CV op aardgas, rolluiken, en een grote zolder die mogelijkheden biedt om nog extra slaapkamers in te richten. 
EPC: 530 kWh.

info: Stephanie SCHOONVAERE

Zaakvoerder Kantoor Aartrijke

Erkend vastgoedmakelaar & Master in het notariaat

Osaer & Pauwels Vastgoed - Aartrijke  |  BIV 509.334 | Brugsestraat 61  |  8211 Aartrijke  | 

T 050 36 16 01  |  G 0478 53 00 62 |  stephanie@osaer-pauwels.be  |  www.osaer-pauwels.be


7 januari 2017

Te koop  : prive wellness/schoonheidssalon het Lavendelhof , Vlaamse Ardennen, goede omzet, groeiend clienteel,

tags : wellness, sauna, schoonheidssalon, fitness, b&b, .... prijs otk.

    

http://www.vastgoed-schepens.be/NL/Huis/Te-koop/Velzeke-Ruddershove/1342587/4494/28184136/12/13/11/2/


07 juni 2016

Ruime woning vlakbij het centrum van Kortrijk langs een belangrijke invalsweg met 3 slaapkamers, garage en mogelijkheid tot praktijkruimte op het gelijkvloers.

Deze woning omvat:

  • Gelijkvloers: Inkomhal, polyvalante ruimtes bestaande uit wachtzaal, afzonderlijk toilet, bureauruimte (ontvangst), archiefruimte, praktijk en bureel. Aansluitend garage met wasplaats achteraan.
  • 1ste verdiep: Open leefkeuken voorzien van kwalitatieve toestellen, koele berging, toilet, grote leefruimte met zithoek en eetplaats. Aansluitend terras van 60 m² met berging.
  • 2de verdiep: 3 volwaardige slaapkamers met aansluitend moderne badkamer voorzien van ligbad met douchescherm, modern lavabomeubel en toilet.
  • Grote zolderberging
  • CV op gas
  • Vraagprijs: € 359.000

Extra's:

- Zeer gunstig gelegen woning vlakbij scholen, openbaar vervoer, winkels en autosnelwegen.

- Deze woning kan optimaal benut worden om praktijk met wonen te combineren.  

Url: http://www.era.be/nl/panden/kopendetail?premiseId=478716